Šilalėje, D. Poškos gatvėje prasidėjo antrasis darbų etapas

Naujienos: Savivalda , 2020-07-23 19:55
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Čia UAB „Kvėdarsta“ pradėjo gatvės rekonstrukcijos antrąjį etapą. Ji paklos naują asfalto dangą, įrengs šaligatvius, gatvės apšvietimą, o per Dariaus ir Girėno progimnazijos teritoriją nuties pėsčiųjų taką. Visus darbus pagal rangos sutartį su Šilalės rajono savivaldybe ji turi atlikti iki metų pabaigos. Bendra projekto vertė - 494 tūkstančiai eurų.



Tai jau antras UAB „Kvėdarsta“ laimėtas projektas D. Poškos gatvėje. Ji ką tik baigė D. Poškos ir Kovo 11-osios gatvių rekonstrukcijos pirmąjį etapą – nuo J. Basanavičiaus iki Kovo vienuoliktosios gatvės pakeitė gatvės apšvietimą, asfalto dangą, šaligatvius, įrengė lietaus kanalizaciją, o prie lopšelio darželio „Žiogelis“ - naują automobilių stovėjimo aikštelę. Iš viso ji atliko darbų už darbų už 633,5 tūkstančio eurų.



Savo eilės dar laukia D. Poškos ir Kovo 11-osios gatvių rekonstrukcijos trečiasis etapas. Jis bus pradėtas, kai Kovo 11-osios gatvėje pasibaigs laisvalaikio ir sporto centro statyba.

Petras DARGIS,
Savivaldybės mero patarėjas

Autoriaus nuotraukos
šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/D-poskos-gatveje-prasidejo-antrasis-darbu-etapas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN