Šiaulių valstybinė kolegija kviečia studijuoti saulės mieste!

Naujienos: Švietimas , 2020-06-02 19:40
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių r.

Vakar, birželio 1-ąją, startuoja bendrasis priėmimas į Lietuvos aukštąsias mokyklas. Šiaulių valstybinė kolegija (ŠVK) kviečia rinktis studijas mieste, kuriame kiekvienas gali jaustis svarbiu bendruomenės nariu, kuriame gera dirbti ir kurti ne tik asmeninę gerovę, bet ir sėkmingai įsilieti į miesto gyvenimą.

Šiauliai – miestas patogiai kasdienybei. Čia mažiau skubėjimo, triukšmo, sumaišties, tačiau šiauliečiai tikrai gali džiaugtis aktyviu kultūriniu ir socialiniu gyvenimu.

Šiaulių valstybinė kolegija siūlo net 23 studijų programas informatikos, inžinerijos, socialinių, sveikatos mokslų bei verslo ir viešosios vadybos studijų kryptyse. Tarp jų – ir laiko patikrintos studijų programos, ir naujos, atsiradusios atsižvelgiant į darbdavių, socialinių partnerių išsakytus lūkesčius bei pageidavimus, atliepiant nuolat kintančias darbo rinkos tendencijas. Tereikia išsirinkti, kas tau patinka ir tinka! Išsamūs programų aprašymai skelbiami ŠVK interneto svetainėje www.svako.lt.
Bendrojo priėmimo prašymai studijuoti nuo šiandien priimami internetu LAMA BPO informacinėje sistemoje lamabpo.lt. Prašymus galima teikti pagrindinio etapo metu nuo birželio 1 iki rugpjūčio 18 dienos, papildomo etapo laikotarpiu – nuo rugpjūčio 28 iki 31 dienos. Abiturientai gali pildyti dokumentus jau dabar, nes jų vidurinio išsilavinimo informacija automatiškai pateks į bendrojo priėmimo informacinę sistemą po to, kai bus išlaikyti brandos egzaminai.
Šiaulių valstybinė kolegija didžiuojasi, kad gali pasiūlyti puikias studijų sąlygas. Be to, daugiau nei pusė Šiaulių valstybinės kolegijos studentų nemoka už studijas – mokosi valstybės finansuojamose vietose. Aukštoji mokykla palaiko mokymosi visą gyvenimą koncepciją, todėl kviečia studijuoti bet kokio amžiaus asmenis. Svarbiausia – noras ir motyvacija!
Stojantieji konsultuojami telefonu 8 615 97 114 arba el. paštu priemimas@svako.lt. Priėmimo tarnybos atstovai kviečia drąsiai kreiptis ir rasti visus atsakymus į rūpimus klausimus. Tiesioginėms konsultacijoms pačioje kolegijoje būtina registruotis iš anksto.

ŠVK – Šiuolaikiškiems, Veikliems, Kuriantiems!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN