Teisinių žinių konkurso „Temidė“ antrojo etapo nugalėtojai – Telšių komanda „SEGMA“

Naujienos: Švietimas , 2018-05-04 20:10
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Gegužės 4 d. keturios geriausios moksleivių komandos iš Telšių, Mažeikių, Akmenės ir Kelmės susirinko į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, kuriame kovojo dėl teisės dalyvauti respublikiniame teisinių žinių konkurse „Temidė“ Vilniuje.

Kovingai nusiteikusiems moksleiviams teko įveikti užduotį „Pabėgimo kambarys“, kuriame slėpėsi užuominos apie įvykdytą nusikalstamą veiką. Užduoties metu vaikai buvo stebimi komisijos narių, „pabėgimo kambaryje“ įrengtos vaizdo stebėjimo kameros pagalba. Įnirtinga kova vyko iki paskutinės minutės, tad tik susumavus taškus paaiškėjo antrojo etapo nugalėtojai. Jais tapo Telšių Žemaitės gimnazijos komanda „SEGMA“. Garbingą antrąją vietą užėmė Mažeikių jaunųjų policijos rėmėjų komanda „Teisingumo gynėjai“, trečioji vieta atiteko Akmenės gimnazijos komandai „N-16“. Ketvirtąja šiemet liko, bet ne ką prastesnes teisines žinias pademonstravo Kelmės r. Pakražančio gimnazijos Jaunųjų policijos rėmėjų komanda „IUVENTUS“.

Visos komandos buvo apdovanotos Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atminimo dovanomis bei medaliais. Linkime komandai „SEGMA“ sėkmės paskutiniajame „Temidės“ etape.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN