Plungės SRC krepšininkės iš Biržų grįžo su pergale

Naujienos: Sportas , 2018-11-29 17:07
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Plungės SRC merginų krepšinio komanda, vadovaujama trenerės Editos Lapienės dalyvauja MKL U-18 krepšinio čempionate B divizione. Vakar plungiškės iš Biržų grįžo su pergale 49- 88. Varžybų pradžia lengvos kovos nežadėjo, bet taiklių metimų serija palaužė biržietes. Rezultatyviausiai žaidė Rasvita Gedeikytė 26 taškus iš jų 6 tritaškiai , Samanta Motužytė 17, Evelina Razgutė 16, Kornelija Mineikaitė 11, Patricija Biečiūtė ,Rosita Raišuotytė ir Emilija Rimavičiūtė po 6 taškus.
Kitas varžybas merginos žais tik gruodžio 16 dieną su Panevėžio KKSC komanda, nes į Lietuvos Jaunučių merginų krepšinio rinktinės stovyklą išvyksta Samanta Motužytė ir Evelina Razgutė, kur su rinktine ruošis tarptautiniam turnyrui Baltarusijoje. Sėkmės joms!


Plungės SRC informaija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN