Plungės irkluotojai Šiauliuose iškovojo 20 medalių

Naujienos: Sportas , 2017-09-29 18:51
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Š.m. rugsėjo 23-24d. Šiauliuose vyko Lietuvos jaunimo ir Lietuvos mokinių pirmenybės. Šiose pirmenybėse sėkmingai pasirodė Plungės sporto ir rekreacijos centro irkluotojai.

Jaunimo grupėje startavusi Ieva Žemgulytė pelnė net keturis medalius - du sidabro ir du bronzos.

Mokinių pirmenybėse jaunių grupėje startavęs Mantas Gadeikis nugalėjo 1000 m nuotolyje irkluodamas vienvietę kanoją, o irkluodamas dvivietę su porininku iš Panevėžio pelnė bronzą.

Jaunučių grupėje Edvinas Šakinis irkluodamas dvivietę kanoją su porininku iš Vilniaus 1000 m distancijoje užėmė aukštą antrąją vietą, o 200 m - trečiąją.

Mergaičių grupėje tris aukso medalius ir vieną sidabro laimėjo Greta Gadeikytė irkluodama 500 m ir 200 m vienvietę baidarę ir 200 m dvivietę, o irkluodama 500 m nuotolį dvivietę baidarę kartu su plungiške Ugne Sabaliauskaite iškovojo sidabrą.

Berniukų grupėje du aukso ir vieną bronzos apdovanojimą iškovojo kanojininkas Lukas Gudijus. Jis nugalėjo 1000 m ir 200 m nuotoliuose vienviete kanoja ir iškovojo bronzą irkluodamas dvivietę su porininku iš Vilniaus. Du sidabro apdovanojimus iškovojo kanojininkas Mantas Skarulskis irkluodamas dvivietę kanoją su porininku iš Šiaulių.

MIX rungtyje, kurioje dvivietę baidarę irkluoja mergina ir vaikinas trečiąsias vietas užėmė Mantas Jurgutis ir Ugnė Sabaliauskaitė.


Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN