Kovo 11-osios tinklinio turnyre – net dvi Plungės merginų komandos!

Naujienos: Sportas , 2019-03-13 19:13
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Plungėje sparčiai populiarėjant merginų tinkliniui, kovo 10 dieną Plungės „Ryto“ pagrindinės mokyklos sporto salėje vyko Kovo 11-ajai skirtas merginų tinklinio turnyras Plungės sporto ir rekreacijos centro taurei laimėti. Turnyre dalyvavo Joniškio, Šilalės, Mažeikių ir dvi Plungės merginų komandos.
Finalinėse varžybose dėl nugalėtojų taurės inirtingos kovos vyko tarp Plungės, Joniškio ir Šilalės merginų. Pergale džiaugėsi Šilalės sporto mokyklos jaunosios tinklininkės. Plungiškėms atiteko antroji vieta, Joniškio merginoms – trečia.
Nugalėtojų ir prizininkių komandas bei geriausias žaidėjas taurėmis, medaliais ir prizais apdovanojo Plungės SRC direktoriaus pavaduotoja Jolita Domarkienė ir tinklinio treneris Aloyzas Damulis. Organizatoriai džiaugėsi, kad Plungė jau turi ir ugdo tris įvairaus amžiaus merginų komandas.



Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN