Akmenės rajono sporto klubo „Energija“ komanda iškovojo net septyniolika prizininkų

Naujienos: Sportas , 2018-07-04 18:52
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Akmenės rajono sporto klubo „Energija“ komanda sėkmingai pasirodė jau dešimtą kartą surengtame tradiciniame turnyre „Baltijos taurė – Vilties kova 2018 Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, kuriame šiemet dalyvavo apie 1,5 tūkstančio dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Vokietijos, Švedijos, Rusijos. „Energijos“ klubo komandoje septyniolika prizininkų, tarp kurių net keturi turnyro nugalėtojai- Santa Malakauskaitė, Gabrielė Savickaitė, Arnas Gintalas ir Paulius Žimantas.
„Energijos“ komanda turnyrui šiemet ruošėsi dalyvaudama Akmenės rajono savivaldybės biudžeto Vaikų socializacijos programoje, surengdama treniruotes keleta dienų iš eilės. Paskutinėje treniruotėje užsiėmimą vedė ir patirtimi varžybose dalijosi dukart Europos jaunių čempionas Paulius Žimantas. Po varžybų vaikai, drauge su treneriu Vladimiru Silvaško, turnyro įspūdžius aptarė vaišindamiesi pica.


„Energijos“ archyvo foto
„Energijos“ klubo informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN