Plungės „Olimpas“ nusileido RKL lyderei Gargždų SC komandai

Naujienos: Sportas , 2017-12-19 20:24
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Gruodžio 16 dieną namuose, UAB „Žemaitijos Suvenyras“ sporto salėje Plungės „Olimpas“ akistaton stojo su RKL lydere Gargždų SC komanda. Kovingai nusiteikę olimpiečiai pirmąjį kėlinį užbaigė savo naudai 26:19. Antrajame kėlinyje varžybos pasisuko kiek kita linkme, kėlinį 16:29 laimėjo svečiai. Po dviejų kėlinių gargždiškiai turėjo 6 taškų pranašumą 42:48. Prasidėjus trečiajam kėliniui paaiškėjo, kad Gargždų komanda pergalės siekti pasiryžusi rimtai, ir trečią, ir ketvirtą kėlinį užbaigė savo naudai 18:24 ir 11:21. Solidžia persvara 71:93 Gargždų komanda nugalėjo Plungės „Olimpą“.
Plungės „Olimpo“ komandoje geriausiai sužaidė Gediminas Jakštas. Jis surinko 19 naudingumo balų, įmetė 20 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus. Mindaugas Tamušauskas surinko taip pat 19 naudingumo balų, pelnė 17 taškų, atkovojo 3 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir išprovokavo tiek pat varžovų pražangų. Eimantas Žilius surinko 15 naudingumo balų, įmetė 15 taškų ir atkovojo 5 kamuolius. Žilvinas Kubilius prie komandos rezultato prisidėjo 12 taškų. Abejos varžybos plungiškiams nebuvo sėkmingos, trūko vieno stipriausio komandos nario Deivido Rasio, kuris dėl užklupusios ligos žaisti negalėjo.
Svečių komandoje geriausiai sužaidė Arvydas Kačinas. Jis surinko 26 naudingumo balus, įmetė 17 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir išprovokavo 6 mūsiškių pražangas. Martynas Šeputis surinko 23 naudingumo balus, pelnė 21 tašką, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus . Vaidotas Pečiukas surinko 14 naudingumo balų, įmetė 10 taškų ir atkovojo 2 kamuolius.
Kauno ir Gargždų ekipos buvo paskutiniai olimpiečių varžovai šiais metais. Plungiškiai turnyrinėje lentelėje šiuo metu 5 – 6 vietas dalijasi su Marijampolės „Sudūva – Mantinga 2“. Po Naujųjų metų prasidės antrasis SIL- RKL A diviziono reguliariojo sezono varžybų ratas. Jame jau sausio 5 dieną Plungės „Olimpas“ namuose susitiks su Kretingos „Kretinga“, kuriai pirmojo rato varžybose teko nusileisti.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN