Plungės dziudo imtynininkai iškovojo 12 medalių

Naujienos: Sportas , 2017-11-11 15:56
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Lapkričio 4, 5 dienomis Šakiuose vyko Lietuvos jaunių, jaunučių ir vaikų moksleivių dziudo čempionatas. Šiame čempionate dalyvavo 469 sportininkai iš visų Lietuvos miestų ir rajonų. Plungės sporto ir rekreacijos centro dziudo imtynininkai pasirodė puikiai ir į Plungę parvežę net dvyliką medalių.
Čempionais tapo jaunių grupėje Jokūbas Vaišnoras, jaunučių grupėje Barbora Endriekutė, Kamilė Vaičekauskaitė, Lukas Mickevičius ir Martynas Zaburas ir vaikų grupėje Pijus Beinoras.
Vicečempionais tapo jaunių grupėje Kordelijus Viešniauskas, vaikų Vygirdas Narkus, Justas Judaitis.
Trečiąsias vietas užėmė jaunučių grupėje Giedrė Kauliutė, vaikų Girvydas Narkus ir Ervinas Žilius.
Vienos pergalės pritrūko ir liko penkti Vacys Pocius, Eglė Smilingytė, Erikas Lukošius ir Erikas Leščiauskas, Saulė Vaitkutė, Saulė Einingė, Majus Petrauskas, Neimantas Rimavičius, Giedrius Pocius, Alenas Miklovas.
Komandinėje įskaitoje jaunučių grupėje Vilniaus komanda užėmė pirmąją vietą, Plungės - antrąją, o trečiąją - Kauno komanda.

Vaikus treniruoja Antanas Kasteckas, Edvardas Žilius ir Robertas Zimkus.

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN