Plungės sporto ir rekreacijos centro krepšininkės Samanta Motužytė ir Evelina Razgutė pateko į projektą „Talentų U15 karta“

Naujienos: Sportas , 2017-10-06 19:12
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Praėjusį savaitgalį Kaune, Arvydo Sabonio krepšinio centre, įvyko ketvirtojo „Talentų U15 karta“ sezono merginų atranka. Savo sugebėjimus trenerių komisijai šį kartą demonstravo 20 mergaičių, tarp jų ir Plungės sporto ir rekreacijos centro trenerių E.Lapienės ir J. Mefiodienės auklėtinės Samanta Motužytė bei Evelina Razgutė. Atrankoje dalyvavusias krepšininkes vertino geriausieji Lietuvos krepšinio specialistai: Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vyr. treneris Mantas Šernius, jo asistentė ir Vilniaus „Kibirkšties“ vyr. trenerė Jurgita Štreimikytė-Virbickienė, Marijampolės „Sūduvos“ vyr. treneris Tadas Stankevičius, Kauno „Aisčių“ vyr. treneris Rokas Kondratavičius ir Kauno „LSU-Aistės“ vyr. trenerė Rasa Kreivytė, Kauno KM „Aisčiai“ trenerė Birutė Jankauskienė ir Rima Valentienė, LKF sporto direktorius Šarūnas Sakalauskas, LKF moterų krepšinio projektų vadovė Lina Brazdeikytė ir LKF jaunimo rinktinių vyr. treneris Rolandas Radvila. Vertinimo komisijos nariai turėjo sureitinguoti 10 žaidėjų, kurios vertos dalyvauti sekančiose „Talentų U15 karta“ stovyklose.
Pirmoji stovykla vyks spalio 20-22 dienomis Anykščiuose, o viso sezono metu bus organizuojamos 5 stovyklos. Projektą, kaip ir praėjusią vasarą, planuojama pabaigti tarptautiniu Ramūno Šiškausko turnyru, sulaukusiu daugybę pagyrimų iš visų turnyre dalyvavusių šalių.
Talentų U15 karta“ – ilgalaikis projektas. Visi projekto dalyviai gauna sportines aprangas, atliekami išsamūs jų fiziniai bei medicininiai tyrimai. Pagal juos specialistai sudaro individualias rekomendacijas, ką reikia tobulinti, kaip maitintis ir kokio režimo laikytis. Specialistai prižiūri jaunuosius krepšininkus ištisus metus.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN