Akmenės rajone seminaras - „Mažojo neklaužados sutramdymas“

Naujienos: Švietimas , 2019-02-18 19:46
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Vasario 7 dieną Kruopių seniūnijos salėje rinkosi žmonės, norintys pasiklausyti seminaro „Mažojo neklaužados sutramdymas“, kurį vedė Akmenės rajono paramos šeimai centro psichologė Vilma Suodienė.

Seminaro pradžioje Aurelija Lukė, Paramos šeimai centro Tarnybos atestuotas asmuo, pristatė Paramos šeimai centro struktūrą, centro padalinių veiklą bei teikiamas paslaugas. Klausytojai turėjo galimybę pažiūrėti linksmą ir įsimintiną vaizdinę medžiagą apie mažamečių auklėjimą, atlikti įvairias praktines užduotis, užduoti klausimus psichologei. Džiaugiamės, kad į seminarą susirinko jaunos šeimos, kurios augina mažus vaikus, tarp klausytojų buvo ir močiutės, kurioms taip pat tenka pasirūpinti savo anūkais.

Dėkojame Kruopių seniūnei Rasai Statkuvienei ir Kruopių seniūnijos socialinio darbo organizatorei Astai Skiriuvienei, Kruopių bendruomenei už aktyvų dalyvavimą. Kituose susitikimuose kalbėsime apie paauglius, jų pomėgius, šiuolaikinio jaunimo bendravimą.



Akmenės rajono paramos šeimai centro Tarnybos atestuotas asmuo Aurelija Lukė http://akmene.lt/go.php/lit/Mazojo-neklauzados-sutramdymas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN