Minint Kovo 11 – ąją, Plungėje įvyko rajono sunkiosios atletikos turnyras

Naujienos: Sportas , 2018-03-13 01:32
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Minint Kovo 11 – ąją, Plungėje vyko mūsų rajono sunkiosios atletikos turnyras. Primintina, kad tokiu renginiu sunkiaatlečiai Valstybės nepriklausomybės atkūrimo dieną pažymi daugiau nei dvidešimt metų.

Tradicinėmis tapusių varžybų atskirų grupių nugalėtojais tapo Edvinas Mickus, Justinas Mikšta, Ovidijus Buta, Arūnas Slonkus ir Martynas Varpiotas. Beje, pastarajam stipruoliui tarp visų sportininkų pakluso sunkiausia štanga. Šis buvęs Plungės sporto ir rekreacijos auklėtinis rungėsi svorio iki 94 kilogramų kategorijoje ir dvikovėje surinko 235 kilogramų sumą (rovimas - 100, stūmimas - 135).
Netrukus, š. m. kovo 23 – 24 d., plungiškiai vaikinai išmėgins jėgas Telšiuose vyksiančiose Lietuvos jaunių (iki 17 metų) ir jaunimo (iki 20 ir 23 m.) sunkiosios atletikos čempionato Žemaitijos zonos varžybose.

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN