Lyderių dvikovoje - "Džiugo" triumfas

Naujienos: Sportas , 2019-08-21 09:35
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Lyderių dvikovoje - "Džiugo" triumfas

Gegužės 19 dieną Gargžduose buvo žaidžiamos centrinės 20 turo rungtynės. Atkakliose rungtynėse savo pranašumą įrodė Telšių „Džiugas“ – 1:0.

Rungtynes aktyviai pradėję gargždiškiai jau 2 minutę atliko smūgį vartų link – netiksliai iš toli smūgiavo „Bangos“ legionierius Renato Matos. Dar už minutės tas pats žaidėjas turėjo dar vieną progą, tačiau smūgis iš maždaug 12 m. skriejo virš vartų.

7 minutę „Džiugas“ pirmuoju savo smūgiu pelnė įvartį. Po puikaus K. Šulco perdavimo iš standartinės padėties Davydas Arlauskis su kitų „Džiugo“ žaidėjų pagalba atitrūko nuo varžovų gynėjų ir nuginklavo „Bangos“ vartininką – 1:0.

Po įmušto įvarčio pasitikėjimo savimi įgavę džiugiečiai užtikrintai gynėsi, o „Banga“ keletą kartų netiksliai smūgiavo iš toli.

28 minutę po Edvino Sirutavičiaus aštraus perdavimo iš krašto galimybę „uždaryti“ perdavimą turėjo Skirmantas Rakauskas, tačiau pataikyti į kamuolį pastarajam nepavyko.

Per likusį laiką pirmajame kėlinyje „Bangos“ atakos strigo, tad rimtesnių išpuolių sukurti nepavyko.

57 minutę po kampinio prie „Bangos“ vartų dar vieną puikų šansą turėjo Davydas Arlauskis, tačiau nuo antrojo įvarčio išgelbėjo „Bangos“ vartininkas.

63 minutę į dar vieną greitą ataką pasileidęs „Džiugo“ žaidėjas Rokas Lazdinauskas dar kartą patikrino gargždiškių vartininko budrumą.

80 minutę po dar vienos standartinės padėties į „Bangos“ vartų virpstą kamuolys atsitrenkė po „Džiugo“ legionieriaus Valeri Kuridze smūgio galva.

Rungtynių gale „Banga“ turėjo potencialiai realią progą įmušti – po perdavimo iš krašto kamuolys palankioje situacijoje atsidūrė tarp dviejų „Bangos“ futbolininkų, tačiau nesusišnekėję žaidėjai smūgio neatliko.

„Džiugas“ po šios pergalės dar kartą tapo vienvaldžiu I lygos lyderiu – dabar mūsų sąskaitoje 45 taškai. Antroje vietoje – Kėdainių Nevėžis, turintis 44 taškus, o Gargždų „Banga“ nukrito į trečiąją poziciją su 41 tašku.

Sekančios rungtynės – jau rugpjūčio 25 dieną. Laukia tolima išvyka į Vilnių, kur žaisime prieš kovingą ir jauną FK „Vilniaus“ ekipą.

Telšių FC „Džiugas“ informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN