Telšių r., Nevarėnuose, partrenktas dviratininkas - vairuotojas pasišalino

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-07-31 19:45
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Š. m. liepos 27 d. apie 9.00 val. Telšių r., Nevarėnų mstl., Liepų g., automobilis Audi, galimai sidabrinės spalvos bei vairuojamas moters, partrenkė neblaivų dviračiu kelkraščiu važiavusį vyra (25 m.), jam sumušta galva. Kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino. Pasišalinusio automobilio valstybinio numerio ženklai nežinomi.

Prašome atsiliepti gyventojus, galėjusius matyti šį įvykį bei pasišalinusio iš įvykio vietos automobilį ar kitą detalę, padėsiančią nustatyti pasišalinusį vairuotoją. Informaciją prašome pranešti Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus vyresniajai specialistei Giedrei Gaurylienei, tel. Nr.(8 700) 61272, el. paštu giedre.gauryliene@policija.lt arba atvykti adresu Žemaitės g. 34, Telšiai, į 237 kab.


Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN