Kuršėnų karatistai vasarą pasitiko stovyklaudami

Naujienos: Sportas , 2019-06-05 19:35
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Šiemet karatistai stovyklavo gegužės 29 d. – birželio 2 d. „Balsių stovykloje“. Sportininkai pirmą vasaros rytą pasitiko sportuodami naktinėje treniruotėje (02.30 val.). Gera pradžia – pusė darbo. Tikėtina, kad ir vasara bus aktyvi.

Stovykloje buvo gausu ne tik pramogų ir smagaus laisvalaikio, bet ir rimtų treniruočių. Organizatoriai – Kuršėnų Kyokushin karate klubo DAO instruktoriai: Valdemaras Mitkus (1 dan) ir Vygandas Milieška (2 dan), ir svečiai Vilius Tarasevičius (2 dan) iš Kauno kudo klubo „Hokuto“ ir Jevgenij Jurut (3 dan) iš Vilniaus kiokušin karatė klubo „Ippon“ rūpinosi, kad dalyvaujantiems stovykloje nieko netrūktų, o veiklos būtų įdomios.

Stovykla organizuota siekiant pasiruošti artėjančiam kvalifikacijos egzaminui, kuris vyks birželio 7 d. Kuršėnuose. „Baltijos taurė 2019“ varžyboms, kurios vyks birželio 23 d. Klaipėdoje ir svarbiausia Europos kiokušin karatė čempionatui, kuris vyks birželio 28 d. Prahoje (Čekija).

Prie sėkmingo šios stovyklos įvykdymo prisidėjo ir Šiaulių rajono savivaldybė, nes dalį šios stovyklos išlaidų pavyko padengti, panaudojus savivaldybės Kūno kultūros ir sporto programos lėšas ir įgyvendinus projektą „Lavink savo kūną ir dvasią sportuodamas Kiokušin karatė“. Tai pirma, bet ne paskutinė stovykla šią vasarą. Liepos mėnesį sportininkai dalyvaus Lietuvos kiokušin karatė federacijos organizuojamose stovyklose, o rugpjūtį jau antrus metus iš eilės karatė klubas DAO įgyvendins Šiaulių rajono savivaldybės vaikų vasaros poilsio organizavimo projektą. Taigi, visi sportuojantys šią sporto šaką, praleis vasarą su karatė!



šaltinis: https://kursenai.lt/2019/06/05/karatistai-vasara-pasitiko-stovyklaudami/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN