Naujosios Akmenės darže;yje susitikimas su Pandute Ingute

Naujienos: Švietimas , 2019-05-22 00:08
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Pandutė Ingutė gegužės 6 dieną pakvietė į susitikimą visus Naujosios Akmenės vaikų lopšelio-darželio „Buratinas“ ugdytinius. Pandutė Ingutė papasakojo vaikams istoriją, kaip ji keliavo į darželį, kaip vos nepapuolė po automobilio ratais, nes nežinojo kaip teisingai pereiti gatvę.

Auklėtoja Vilma paskelbė naujos edukacinės erdvės „Saugumo sala“ atidarymą. Naujoje edukacinėje erdvėje vaikai ne tik mokysis saugaus elgesio gatvėje, gamtoje, namie, bet ir įgis praktinių įgūdžių. O esant blogam orui, galės pažaisti judrius žaidimus. Vaikai skubėjo apžiūrėti naują erdvę, džiaugėsi naujais žaislais ir priemonėmis, juos tuoj pat išbandė. Ugdytiniai prisiminė kaip teisingai pereiti gatvę, kokiu telefono numeriu reikia kviestis pagalbos.

Edukacinė erdvė „Saugumo sala“ įsteigta, gavus finansavimą iš Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos .


Naujosios Akmenės vaikų lopšelio-darželio ,,Buratinas"
projekto ,,Saugumo sala" vadovės
Ingrida Kazazajevienė ir Vilma Lupeikienė

šaltinis: http://www.akmene.lt/go.php/lit/Susitikimas-su-pandute-ingute


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN