Išrinktas logotipas, skirtas Naujosios Akmenės miesto 70-mečiui

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-05-14 20:10
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Naujosios Akmenės miestas šiemet švenčia 70 metų jubiliejų. Šios sukakties proga buvo paskelbta pilietinė iniciatyva – konkursas, kurios tikslas sukurti logotipą, ne tik skleidžiantį žinią apie šventines nuotaikas miesto gyventojams, bet ir reprezentuojantį Naujosios Akmenės miestą visoje šalyje.

Išgirdę talentingų Naujosios Akmenės gyventojų norą mylimam miestui sukurti logotipo koncepciją, nusprendėme šį šansą suteikti. Tai proga ne tik prisidėti prie miesto įvaizdžio kūrimo, bet ir patiems miestelėnams išreikšti savo nuomonę balsuojant.

Užsitęsus pasiruošimo darbams logotipo konkurso balsavimas vyko gegužės 3–6 dienomis, o gegužės 8 dieną komisija išrinko laimėtoją. Tiek komisijos, tiek visuomenės balsai sutapo ir Naujosios Akmenės miesto šventės logotipu tapo įmonės UAB „Balheidas“ sukurtas darbas.

Komisijos nariai pabrėžė, kad šis logotipas atspindi tiek mūsų miesto herbo simboliką, tiek primena herbo istoriją, kad raudonas liepsnojantis ratas – tai pagrindinis miesto atsiradimo ir vietos verslo šaltinis.

Džiaugiamės piliečių aktyvumu siekiant kurti kuo gražesnę miesto gimtadienio šventę!


Ieva Ištuganovaitė
Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
visuomenės informavimo specialistė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN