Mažeikių r. Viekšnių bibliotekoje įvyko Liucijos Jagielienės ir Lenos Jagielienės kūrybos vakaras „Viekšniai – mūsų kraštas“

Naujienos: Švietimas , 2019-04-30 02:03
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Balandžio 26 d. Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Viekšnių filiale vyko Liucijos Jagielienės ir Lenos Jagielienės kūrybos vakaras „Viekšniai – mūsų kraštas“. Meilė poezijai ir muzikai bei likimas suvedė moteris bendrai veiklai. Renginį vedė poetė, rašytoja Adelė Daukantaitė iš Plungės. Vakarą eilėmis pradėjo Viekšnių Vinco Deniušio meno mokyklos teatrinio ugdymo programos mokiniai ir mokytoja Rita Bacevičienė. Renginyje buvo pristatyta Liucijos Jagielienės naujausia knyga „Vakaro laiškai mylimam žmogui“, dainomis virtusius poezijos posmus atliko Lena Jagielienė ir bardas Kęstutis Krencius. Savo eiles skaitė profesorė, mokslų daktarė,  Vydūno pasekėja, poetė Jūratė Jankauskienė iš Kauno.
Renginyje Adelė Daukantaitė pristatė savo knygą „Prisijaukink prigimtį…“, trumpai apie savo kūrybą papasakojo poetas, bardas Kęstutis Krencius.
Tą vakarą Viekšnių biblioteka tiesiog paskendo poezijos posmuose, muzikoje ir pavasario žiedų jūroje.


 
Rasa Vilkaitė,
Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Viekšnių filialo bibliotekininkė
Onos Pačengienės nuotraukos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN