Šiaulių kolegijoje - Tarptautinė savaitė 2019

Naujienos: Švietimas , 2019-04-17 17:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Vakar Šiaulių valstybinėje kolegijoje prasidėjo tradicinis šios aukštosios mokyklos renginys – Tarptautinė savaitė.

Jau penktus metus organizuojama tarptautinių veiklų savaitė bendruomenės narius ir miestiečius kviečia pasinerti į daugybę įdomių dalykų: diskusijas, dirbtuves, atviras paskaitas ir kitus tarptautinius projektus.
Šių metų tarptautinėje savaitėje dalyvauja beveik 50 dalyvių iš užsienio partnerių institucijų.
Su programa „Erasmus+“ Šiaulių valstybinė kolegija draugauja jau penkiolika metų, turi 122 partnerius 26 užsienio šalyse.
Penktosios tarptautinės savaitės pavadinimas – „Mentorship – a Life-long Journey“ – tarsi kvietimas kiekvienam šią savaitę kalbėti apie mentorius – žmones, kurie mus lydi kasdien ir tampa mūsų gyvenimo draugais, palydovais ir mokytojais.
Tarptautinė savaitė kolegijoje prasidėjo su trenksmu – į susitikimą su atlikėju Justinu Jaručiu rinkosi moksleiviai, jaunimas, kiti šiauliečiai. Susitikime, kurį moderavo aktorius Modestas Vaitkevičius, netrūko gerų emocijų ir žaismingų akimirkų. Renginio dalyviai aktyviai dalyvavo pokalbyje, domėjosi dainininko asmenine patirtimi, teiravosi apie karjerą, pomėgius, tikslus ir kitus jaunimui svarbius dalykus. 


Šiaulių valstybinės kolegijos informacija,
Urtės Drąsutytės nuotraukos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN