Plungės SRC merginų krepšinio komanda sezoną baigė tarp geriausių...

Naujienos: Sportas , 2019-04-10 16:30
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Plungės SRC merginų krepšinio komanda, vadovaujama trenerės Editos Lapienės 2018-2019 metų sezone žaidė MKL jaunių U-18 krepšinio čempionate, B divizione plungiškės užėmė 2 vietą, (1-2 vietas užėmusios komandos dalyvauja peržaidime) ir įgyja teisę žaisti  čempionato  ketvirtfinalio varžybose. Tad plungiškėms teko žaisti su 7 vietą  po reguliaraus sezono A divizione užėmusią Kauno KM "Žalgiris" I komanda. Plungės SRC merginos demonstravo brandų žaidimą ir  nugalėjo oponentes iš laikinosios sostinės - rezultatu 71-53 namuose ir 48-76 žaidžiant svečiuose.  Šios 2 pergalės  eliminavo Kauno KM "Žalgiris" Į krepšininkes iš čempionato, o  plungiškėms suteikė galimybę žaisti čempionato keturfinalyje. Taigi, vienintelė rajono komanda ketvirtfinalio varžybose susitiko su 1 vietą čempionate užimančia Kauno KM ''Žalgiris" II komanda kuri per sezoną patyrė tik vieną pralaimėjimą. Išvykoje plungiškės pralaimėjo rezultatu 47-75, o namuose 44-68 teko pripažinti čempionių pranašumą. Nepaisant  šių pralaimėjimų Plungės SRC komanda  sezoną baigė  geriausių Lietuvos komandų aštuntuke, buvo pasiekti ir net viršyti užsibrėžti tikslai. 
  Daugeliui merginų, tai paskutinis sezonas, tad norėčiau padėkoti merginoms ir jų tėveliams  už visus kartu praleistus metus, už atsakomybę ir pareigą baigti pradėtus darbus, už skausmo ir džiaugsmo ašaras, už  gimtojo miesto vardo garsinimą ,  ir pasiektus puikius rezultatus Lietuvoje ir tarptautiniuose turnyruose. AČIŪ. Trenerė.


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN