Radviliškyje apiplėšta degalinė

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-04-03 17:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Per dešimt minučių po pranešimo apie plėšimą Šiaulių apskrities policijos Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė nusikaltimu įtariamą asmenį ir jį izoliavo nuo visuomenės.
Pranešimo apie ginkluoto ir kaukėto asmens vizitą Radviliškyje esančioje degalinėje policija sulaukė balandžio 3-ąją, prieš pat 5 valandą ryto. Skambino išgąsdinta operatorė, kuri informavo, kad ką tik į degalinę buvo užėjęs juoda kauke veidą prisidengęs vyras ir, grasindamas šaunamuoju ginklu, pareikalavo pinigų. Moteris jam atsakė, kad pinigų neturinti, tada atėjusysis pareikalavo cigarečių. Pagrobęs 8 pakelius „Camel“, kaukėtasis pasišalino.
Radviliškio PK pareigūnai pagal operatorės nurodytus požymius operatyviai pradėjo įtariamojo paiešką: apvažiavo netoliese esančių sodų teritoriją, patikrino garažų masyvą, pasuko link „Bitutės“ sodų bendrijos. Važiuodami V. Landsbergio-Žemkalnio gatve, jie staiga pamatė iš sodų teritorijos išeinantį vyrą su maišeliu rankoje. Pagal aprangos požymius jis buvo labai panašus į degalinės užpuoliką. Sustabdę vyrą, pareigūnai patikrino jo maišelį, kuriame rado pagrobtąsias cigaretes, o iš striukės kišenės ištraukė juodą kaklaskarę, kuri buvo panaudota kaip kaukė, vykdant nusikaltimą. Iš kur cigaretės – sulaikytasis paaiškinti negalėjo, o šautuvą prisipažino išmetęs sodų teritorijoje, kur pareigūnai jį ir surado.
Sulaikytas 20- metis Kelmės rajono gyventojas uždarytas į areštinę. Jam pareikštas įtarimas dėl plėšimo. Baudžiamasis kodeksas už plėšimą, panaudojant šaunamąjį ginklą numato laisvės atėmimą nuo dvejų iki dešimties metų.



Atstovė spaudai Gailutė Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN