Naujojoje Akmenėje ministras susitiko su žemdirbiais

Naujienos: Savivalda , 2019-03-25 19:17
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Savivaldybės didžiojoje posėdžių salėje suorganizuotas susitikimas ūkininkams, žemės ūkio bendrovių vadovams ir specialistams, kuriuos domina Europos Sąjungos paramos gavimo žemės ūkiui klausimai. Su akmeniškiais padiskutuoti atvyko žemės ūkio ministras Giedrius Surplys su lydinčia grupe kelių įstaigų atstovų ir Seimo narys Valius Ąžuolas.

Su ministru atvyko Alvydas Aleksandravičius, ministro patarėjas; Žemės ūkio ministerijos atstovai: Goda Vainienė, vyresnioji patarėja; Ilona Javičienė, 2-ojo Europos Sąjungos paramos skyriaus patarėja; Tadas Švilpauskas, 1-ojo Europos Sąjungos paramos skyriaus patarėjas, Violeta Važnevičienė, Žemės ūkio ministerijos Žemės tvarkymo ir melioracijos skyriaus patarėja; Marius Butkus, Žemės ūkio ministerijos Finansų skyriaus vyriausiasis specialistas; Erikas Bėrontas, Nacionalinės mokėjimo agentūros direktorius; Enrika Raibytė, Nacionalinės mokėjimo agentūros, Žemės ūkio paramos departamento direktorė; Sigitas Puodžiukas, VĮ Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centro direktoriaus pavaduotojas, laikinai einantis generalinio direktoriaus pareigas. Atvykusiuosius priėmė Savivaldybės mero pavaduotojas Apolinaras Nicius.

Svečiai pristatė klausimus dėl tiesioginių išmokų paraiškų priėmimo naujovių 2019 metais, paaiškino planuojamus melioracijos įstatymo pakeitimus, kalbėjo apie ekologinį ūkininkavimą, informavo, ko ūkininkams tikėtis ateityje ir atsakė į jų klausimus.



Parengė Savivaldybės administracijos
Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė

Autorės nuotrauka


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN