Jaučiatės pavargęs, aptingęs ir norite kažko saldaus? Štai kas tai sukelia!

Naujienos: Asmenybės , 2018-07-31 18:02
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Nuolat jaučiatės taip, lyg iš Jūsų būtų išsiurbta energija? Dažnai pajuntate nenumaldomą norą suvalgyti kažką saldaus? www.delfi.lt neseniai publikuotame straipsnyje gyd. Rūta Petereit paaiškino, kas sukelia šias problemas. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip nesunkiai jas išspręsti.

Kartais žmonės pajunta erzinančių simptomų, nesuprasdami, kas juos sukelia. Pavyzdžiui, daugelis mūsų jaučiasi pavargę, išsekę ir nenumaldomai nori suvalgyti kažką saldaus – tai tikrai turi įtakos svoriui. Ar žinojote, kad tai gali būti mineralo chromo stokos pasekmė?

Chromas ir cukraus kiekis kraujyje
www.delfi.lt publikuotame straipsnyje gyd. Dr. Rūta Petereit aiškina, kad maistinė medžiaga chromas, pasirodo, turi įtakos cukraus kiekiui kraujyje. Be abejo, tam įtakos turi ir kiti veiksniai, tačiau atidžiau pasekti chromo kiekį organizme gali būti ne tokia jau prasta mintis.

Valgykite maistą, kuriame gausu chromo
Pastovus cukraus kiekis kraujyje itin svarbus sveikatai bei sumažina riziką susirgti 2-ojo tipo cukriniu diabetu. Tinkamą cukraus kiekį kraujyje užtikrina reguliarus valgymas tris kartus per dieną ir insulino sintezės šuolius organizme sukeliančių maisto produktų vengimas. Taip pat patartina valgyti produktus, kuriuose gausu chromo – jūros gėrybes, viso grūdo produktus, brokolius ir alaus mieles.

Puikiai įsisavinamos natūralios chromo mielės
Taip pat galima vartoti chromo papildus. Chromas padeda palaikyti tinkamą cukraus kiekį kraujyje. „Bio-Chromium MEGA“ sudėtyje yra „ChromoPrecise“, natūralių chromo mielių, padedančių palaikyti tinkamą cukraus kiekį kraujyje. Remiantis Europos maisto saugos tarnybos (EFSA) duomenimis, natūralias chromo mieles organizmas įsisavina iki 10 kartų geriau negu kitas chromo formas, pavyzdžiui, chromo pikolinatą ar chromo chloridą.

Plačiau apie „Bio-Chromium MEGA“ galite pasiskaityti čia:
https://www.pharmanord.lt/produktai/details/bio-chromium

Straipsnį apie chromą rasite čia:
https://www.delfi.lt/sveikata/sveikas-kunas/apie-svarbia-organizmui-medziaga-zino-ne-visi-trukumas-vargina-bet-ji-pastebeti-sunku.d?id=78364391


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN