Liolių seniūnija Kelmės rajono savivaldybės Dalyvaujamojo biudžeto lėšomis įgyvendino projektą „Poilsio aikštelės prie Dubysos atnaujinimas“

News: Autonomy , 2024-09-12 23:25
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Įgyvendinto projekto idėjos tikslas – atnaujinti poilsio aikštelę prie Dubysos upės Maironių kaime, suremontuojant esančius statinius ir papildomai įrengiant naujų infrastruktūros elementų rekreacinei aplinkai pagerinti.

Projekto idėjos tikslinė grupė – visų amžiaus grupių (nuo vaikų iki senjorų), bet kokios socialinės padėties asmenys.

Įvykdžius viešuosius pirkimus darbus atliko meistras Žilvinas Pobrėža.

Poilsio aikštelėje už 9900 Eur atnaujintos 4 pavėsinės su baldais viduje, vaikų žaidimų aikštelė, persirengimo kabinos, informaciniai stendai, smulkieji aikštelės statiniai, 2 laužavietės, pagamintos dvejos naujos sūpynės, suoliukai, šiukšliadėžės prie pavėsinių bei dvi šašlykinės, už 2100 Eur įrengta nauja tinklinio aikštelė su smėlio pagrindu, už 302,50 Eur įsigytas naudotas biotualetas.

Visa projekto įgyvendinimo suma – 12302,50 Eur.


šaltinis: https://www.kelme.lt/lioliu-seniunija-kelmes-rajono-savivaldybes-dalyvaujamo-biudzeto-lesomis-igyvendino-projekta-poilsio-aiksteles-prie-dubysos-atnaujinimas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN