Atnaujinta priešgaisrinės tarnybos įranga (Tauragė)

News: Autonomy , 2024-07-01 15:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Tauragės rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba šiandien pristatė naują vidutinės klasės autocisterną „MAN“, kuri pagerins mūsų ugniagesių gelbėtojų darbo sąlygas bei leis greičiau ir efektyviau reaguoti į nelaimes. Ši moderni technika yra itin svarbi tiek savivaldybei, tiek jos gyventojų saugumui.

Atsižvelgiant į Tauragės rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos paraišką dėl gaisrinio automobilio pirkimo 2024 metų balandžio 18 d. sudaryta sutartis su UAB „Izkada“. Nupirkto automobilio kaina 74 840 Eur su PVM.

Įvertinus poreikį kiekvienais metais savivaldybė skiria panašią sumą ugniagesių gelbėtojų transporto priemonių atnaujinimui, siekdama užtikrinti geresnes darbo sąlygas mūsų gelbėtojams. Be to, šiemet papildomai buvo skirti finansai ugniagesių naudojamų pastatų bei garažų remontui.


šaltinis: https://taurage.lt/atnaujinta-priesgaisrines-tarnybos-iranga/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN