Atidarytas Jaunimo paplūdimio sporto aikštynas (Tauragė)

News: Autonomy , 2024-06-13 12:50
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Birželio 12 d., Jaunimo parke prie Bastilijos komplekso, atidarytas 2023 metais Dalyvaujamojo biudžeto Didelės vertės projektų kategorijoje laimėjęs projektas – Jaunimo paplūdimio sporto aikštynas!

Nuo šiol tauragiškiai turės dar vieną sporto laisvalaikio erdvę, kurioje galės žaisti paplūdimio rankinį, futbolą, tenisą ar kitus sportinius žaidimus ant smėlio. Viena didžiausių šio projekto naudų – Jaunimo parko įveiklinimas, kad apleistas parkas taptų patrauklia vieta jaunimui ir ne tik. Parkas įsikūręs prie Bastilijos sporto komplekso, netoliese net keli tvenkiniai, paplūdimiai.

Čia įrengtos dvi paplūdimio rankiniui ir futbolui pritaikytos aikštelės (matmenys 27×18) suteikia galimybes ne tik vesti treniruotes, bet ir rengti įvairius turnyrus. Pirmasis jau vyksta – birželio 12-16 dienomis aikštyne organizuojamas Atvirojo Lietuvos paplūdimio rankinio čempionato pirmasis etapas, kuriame jėgas 5 amžiaus grupių kategorijose išbandys beveik 30 komandų iš visos Lietuvos.

Už šį projektą praėjusiais metais savo balsą atidavė 1021 Tauragės rajono gyventojas.


šaltinis: https://taurage.lt/atidarytas-jaunimo-papludimio-sporto-aikstynas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN