Namo durys: 7 kriterijai į kuriuos reikia atsižvelgti renkantis

News: Life Style , 2024-04-19 19:55
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Renkantis namo durys nereikia taupyti nei laiko, nei pinigų. Tiems, kurie renkasi kokybę, reikia suprasi, kad durys yra ilgaamžis pirkinys. Ir jokio skirtumo, ar jos yra perkamos privačiam namui, ar butui.

Šiuo metu rinkoje durų pasiūla yra labai plati, tad kad ir kokie dideli yra Jūsų poreikiai – įgyvendinti tikrai nebus sunku. Svarbiausia ieškoti yra tariantis su specialistais, kurie gali suteikti nemokamas bei labai išsamias konsultacijas.

Taip pat reikia kuo daugiau dėmesio skirti inovacijoms, kurios atveria galimybes įsigyti išmanias duris.

1. Medžiaga.
Medžiagiškumas yra viena svarbiausių aspektų renkantis bet kokį daiktą. Durys, kurios turi būti ne ik patrauklios, tačiau ir ilgaamžės bei funkcionalios, taip pat turėtų būti pasirenkamos įvertinus šį faktorių. Štai pavyzdžiui šiuo metu labiausiai rinkoje yra mėgstamos ir perkamos šarvo durys, kurios tarnauja labai daug metų. Jos pagamintos iš metalo, kuris yra atsparus aplinkos poveikiui. Medinės, kad ir kaip gražiai atrodo, taip ilgai netarnaus.

2. Stilius.
Vieniems svarbu, o kitiems – tik smulkmena yra stilius. Nuo tokių, kurios yra vienos spalvos, dažniausiai pastelinės, tad siejamos su klasika, iki tokių, kurios yra labai ryškios ir traukia akis, tad kai kurių yra pristatomos kaip modernus pasirinkimas. Šiuo metu variantų tikrai labai daug ir juos galima rasti internete.

3. Spyna.
Ne visada durys yra parduodamos su spyna. Tačiau jeigu ji yra – verta daugiau dėmesio skirti kokybei. Ypač mėgstamos išmanios spynos. Tokias galia atrakinti ir nuotoliniu būdu. Nors kaina yra didesnė nei tradicinių spynų, tačiau dažniausiai inovatyvumas garantuoja didesnį saugumą.

4. Matmenys.
Renkantis duris žiūrėkite kokie yra jų matmenys. Reikia derinti prie angos, kurioje bus montuojamos. Tuomet bus galima išvengti varginančių rėmo korekcijų.

5. Išmanumas.
Pasikartosime, kad šiuo metu išmanumas yra ant bangos. Net ir brangiau kainuojančios inovatyvios durys yra perkamos gana aktyviai. Ne tik spyna, tačiau ir durys gali būti pažangios. Jas galima atverti nuotoliniu būdu, jų atidarymo mechanizmas gali būti inovatyvus, jos gali būti paslėptos... Kiekvienas renkasi tą opciją, kuri jam labiausiai tinka. Ir paantrinsime, kad išmanumui taupyti dažniausiai neverta.

6. Tinkamumas.
Kartais pats namas nurodo – kokios durys labiausiai tinka. Tuomet jau nelieka nieko kito kaip rinktis tokias, kurios dera. Dėl to geriausia yra tartis su specialistais, kurie teikia labai išsamias konsultacijas. Šiuo metu jos yra galimos net ir internetu. Tuomet rasti tinkamas duris bus galima greitai. O svarbiausia, kad savo parametrais jos tiks labiausiai.

7. Smulkmenos.
Renkantis duris reikia kuo daugiau dėmesio skirti smulkmenoms. Tai yra langelių skaičius, papuošimai, kitos detalės. Juk durys yra ilgaamžis pirkinys. Norisi, kad savo detalėmis jis tobulai patenkintų poreikius. Tai yra įmanoma. Ypač šiuo metu, kai perkama iš virtualių prekybos vietų. Tik netaupykite ne tik pinigų, tačiau ir laiko. Geros kokybės durys tai atperka visomis prasmėmis: tiek saugumu, tiek ilgu tarnavimo periodu.

Šiuo metu durys gali būti perkamos ir internetu. Tai yra puiki galimybė rasti tinkamas duris nesugaišus daug laiko. Taip pat radus geriausias. Tokias, ,kokios plačiai aptariamos internete ir minimos kaip tobulas sprendimas ieškantiems geros kokybės. O su ja tikrai lygiagreta gali eiti ir puiki kaina.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN