Kaip Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje vos sutilpo svečiai

News: Education , 2024-04-19 16:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Argi gali būti kas džiugiau, kai atvyksta toks būrys svečių, jog net pritrūksta vietos juos priimti. Šis balandžio 17 d. rytas bibliotekoje buvo būtent toks, nes pamatyti biblioteką atvyko Pagėgių Algimanto Mackaus gimnazijos mokiniai, jų mokytojai bei čia besisvečiuojantys „Erasmus+“ programos tarptautinio mainų projekto „Jaunieji Europos balsai“ dalyviai iš Turkijos, Italijos, Šiaurės Makedonijos, Rumunijos, Ispanijos ir Portugalijos.

Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos direktorė Milda Jašinskaitė-Jasevičienė svečiams pristatė šviesuolio Vydūno asmenybę, supažindino su bibliotekos erdvėmis ir eksponuojamomis parodomis. Svečiai pakviesti dar sugrįžti į biblioteką šios viešnagės Pagėgių krašte metu.
Daugiau skaityti: https://pagegiusvb.lt/naujienos-2/kaip-pagegiu-savivaldybes-vyduno-viesojoje-bibliotekoje-vos-sutilpo-sveciai/


Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos informacija

Nuotraukų autorė – Asta Andrulienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN