Vasario 24 d. Palangos tiltas ir Koncertų salė nušvis mėlyna ir geltona spalvomis – taip Palanga jungiasi prie solidarumo ir vienybės su Ukraina akcijos „Laisvė šviečia: RADAROM“

News: Autonomy , 2024-02-27 13:55
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Palangos m.

Vasario 24 d. Palangos tiltas ir Koncertų salė nušvis mėlyna ir geltona spalvomis – taip Palanga jungiasi prie visoje Lietuvoje rengiamos solidarumo ir vienybės su Ukraina akcijos „Laisvė šviečia: RADAROM“.

Šiemet minimos dešimtos karo Ukrainoje metinės. Kaip prieš du metus, prasidėjus žiauriai karo fazei, taip ir dabar, agresyvios karo fazės metinių dieną, rengiama solidarumo ir vienybės akcija “Laisvė šviečia: RADAROM”. Ji yra neatskiriama akcijos „RADAROM“ dalis.

Vasario 24 d. Vilniuje, Lukiškių aikštėje, Kaune, Vienybės aikštėje nuo 18.30 val. rengiami solidarumo renginiai, į kuriuos kviečiami miesto gyventojai ir svečiai ne tik pagerbs už savo ir mūsų laisvę tebekovojančius ukrainiečius, tačiau taip pat turės galimybę prisidėti prie visuotinės akcijos „RADAROM“. Šiemet suaukotos lėšos skiriamos saugaus kario rinkiniams įsigyti. Renginys iš Vilniaus bus tiesiogiai transliuojamas per LRT ir LRT.lt.


šaltinis: https://palanga.lt/vasario-24-d.-palangos-tiltas-ir-koncertu-sale-nusvis-melyna-ir-geltona-spalvomis-taip-palanga-jungiasi-prie-solidarumo-ir-vienybes-su-ukraina-akcijos-laisve-sviecia-radarom./11494


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN