Už chuliganišką vairavimą – bauda ir teisės vairuoti atėmimas (Tauragės r.)

News: Law , 2022-08-23 22:57
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Daug skaudžių eismo įvykių, kurių metu žūva ar yra sunkiai sužeidžiami žmonės, įvyksta dėl įvažiavimo į priešpriešinio eismo juostą ir Kelių eismo taisyklių nustatytos lenkimo tvarkos pažeidimo.

Pareigūnai siekdami mažinti daromus nusižengimus bei skatindami atsakingiau laikytis taisyklių, 2022 m. rugpjūčio 18-20 dienomis, vykdė sustiprintą pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolę.

Kontrolės metu pareigūnai išaiškino 16 pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejų (Tauragės mieste ir rajone – 8; Šilutėje – 7; Šilalėje – 1). Visiems pažeidėjams surašyti administracinių nusižengimų protokolai.

Pavojingą situaciją sukėlęs įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą, pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus, užtraukia vairuotojams baudą nuo 170 iki 230 eurų ir teisės vairuoti atėmimą nuo 3 iki 6 mėnesių.

Raginame eismo dalyvius elgtis atsakingai keliuose!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN