Pagerbtas buvęs ilgametis vadovas (Akmenės r.)

News: Personality , 2022-05-10 20:22
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas apdovanojo Padėkos raštu buvusį ilgametį žemės ūkio bendrovės „Kontaktas“ vadovą Vincą Vaičių. Priėmime Savivaldybėje dalyvavo ir jo sūnus Antanas, perėmęs vadovavimą „Kontaktui“.

V.Vaičius bendrovei vadovavo daugiau nei tris dešimtmečius. Visą laiką jis didelį dėmesį skyrė aplinkosaugai, melioracijos įrenginiai buvo tvarkomi pavyzdingai - to galėtų pasimokyti ir kiti Akmenės krašto ūkiai. V.Vaičiaus vadovavimo metu apsirūpinta nauja, modernia technika, ūkyje taikomos pačios pažangiausios javų, ankštinių augalų ir rapsų auginimo technologijos, nuolat gaunami aukštos kokybės derliai. V.Vaičius noriai dalijasi patirtimi su kolegomis ūkininkais ir toliau aktyviai dalyvauja bendruomenės gyvenime ir yra renginių rėmėjas. V.Vaičius visus traukia savo nuoširdumu, mokėjimu bendrauti, turi autoritetą tarp rajono ūkininkų.


Savivaldybės administracijos Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus informacija
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/pagerbtas-buves-ilgametis-vadovas/4270


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN