Prezidentas įteikė valstybinius apdovanojimus mamoms ir globėjoms (Telšiai)

News: Personality , 2022-05-04 21:55
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

LR Prezidentas Gitanas Nausėda praėjusį penktadienį artėjant Motinos dienai ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu apdovanojo 48 mamas ir globėjas - 47 Lietuvos Respublikos pilietes ir vieną Švedijos Karalystės pilietę, gyvenančią Lietuvoje. Apdovanojimai įteikti už nuopelnus motinystei, globai ir rūpybai, už atsakingumą, įkvepiantį pavyzdį savo bendruomenei ir visai visuomenei. Taip pat apdovanotos mamos, kurios užaugino ne tik savo vaikus, bet ir į šeimą priėmė globotinių.

Šį garbiną ordiną gavo ir Telšių rajone Viešvėnuose gyvenanti Ona Sukauskienė, kuri savo meile, šiluma ir rūpesčiu apdovanojo net 9 vaikus. Ona su vyru džiaugiasi, jog net 8 vaikai iš devynių gyvena visai šalia – Viešvėnuose, o viena atžala – Telšiuose. Šiuo metu gerbiamos Onos širdį ir namus džiugina gausus net 35 anūkų ir 15 proanūkių būrys. Paklausta apie gyvenimą auginat tokį gausų būrį vaikų Viešvėnų gyventoja su šypsena veide sako, jog jeigu tik galėtų dar didesnę šeimą būtų kūrusi. Šiai nuostabiai moteriai, mamai - vaikai, kaip ji pati sako, didžiausias gyvenimo turtas ir laimė.

Pagerbti ir padėkoti už atsidavimą motinystei ir pavyzdį, kuris įvertintas valstybiniu LR Prezidento apdovanojimu, gerbiamai Onai nuvyko Savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas ir Viešvėnų seniūnijos seniūnas Sigitas Motuzas.

Sveikiname ir didžiuojamės, kad Telšių rajone gyvena geri, nuoširdūs ir begalinę meilę širdyse turintys žmonės. Linkime gerbiamai Onai kuo didžiausios sveikatos ir nuoširdžių akimirkų mylimų artimųjų rate.


šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Prezidentas-iteike-valstybinius-apdovanojimus-mamoms-ir-globejoms-apdovanota-ir-viesvenuose-gyvenanti-mama-ona-sukauskiene-


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN