Prašome pagalbos atpažįstant vyrą (Telšiai)

News: Law , 2022-04-08 01:31
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Telšių rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka tyrimą. 2022 m. vasario 12 d. 14.00 val., Telšiuose, Gedimino g., prekybos centre „Norfa“ buvo pavogta prekių už 56 eurus. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, kuris gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Prašome visuomenės pagalbos atpažįstant nuotraukoje užfiksuotus asmenį. Gyventojus, atpažinusius vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar turinčius kitos vertingos informacijos galinčios padėti tyrimui, prašome susisiekti su Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Telšių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresniuoju tyrėju Irmantu Barauskiu el. paštu irmantas.barauskis@policija.lt arba tel. 8 700 61297

Bet kokia suteikta informacija mums labai vertinga!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN