Nemokamas belaidis internetas jau veikia - 15-oje viešųjų vietų

News: Autonomy , 2022-01-18 19:54
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Įgyvendintas projektas „WiFi4EU: interneto ryšio vietos bendruomenėse rėmimas“

Nuo šiol gyventojai ir miesto svečiai galės internete naršyti: Telšių centrinio stadiono teritorijoje, amfiteatre, autobusų stotyje, Zakso kalvos teritorijoje ir papėdėje, Katedros aikštėje, Turgaus aikštėje, Žemaitijos turizmo informacijos centro teritorijoje, Masčio ežero pakrantėje ties ežero fontanu ir ties Žemaičių muziejumi „Alka“, Žemaičių muziejaus „Alka“ Žemaitijos kaimo ekspozicijoje, Regioninėje Telšių ligoninėje, Telšių r. pirminės sveikatos priežiūros centre, Telšių rajono savivaldybės asmenų aptarnavimo priimamajame ir Didžiojoje salėje, Varnių miesto viešojoje erdvėje prie Varnelės upės.

Visos nemokamo belaidžio interneto prisijungimo zonos pažymėtos WiFi4EU ženklu.

Šiandien nemokamo interneto prisijungimo galimybes išbandė Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Tomas Katkus, taip pat už projekto įgyvendinimą atsakingo Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Šarūnė Žebrauskaitė-Lekavičienė.

„Galime pasidžiaugti, kad projektas buvo sėkmingai įgyvendintas, nemokamo WIFI ryšio taškai įrengti didžiausiose žmonių susibūrimo vietose, viešosiose erdvėse, įstaigose. Naudotis nemokamu internetu paprasta, norint prisijunkti pasirinkite tinklo prieigą „WiFi4EU“, paspauskite susipažinti su naudojimo sąlygomis ir su jomis sutikite. Taip prisijungti reikės tik pirmąjį kartą, vėliau bus jungiamasi automatiškai, tad kviečiame rajono gyventojus ir miesto svečius išbandyti ir sėkmingai naudotis nemokamu internetu jau ir mūsų rajone“, – sako Savivaldybės administracijos direktorius Tomas Katkus.


šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Nemokamas-belaidis-internetas-jau-veikia--15-oje--viesuju-vietu/21


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN