UAB Telšių autobusų parkas atsinaujina - įsigijo 4 autobusus

News: Autonomy , 2022-01-07 13:26
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Pastaruoju metu atsinaujinantis UAB Telšių autobusų parkas, įvertinęs transporto parko būklę, priėmė sprendimą nurašyti ir utilizuoti 7 autobusus, o vietoje jų įsigyti 4 naujesnius autobusus.

Šį antradienį, konkursą laimėjęs tiekėjas pristatė pirmuosius 2 Iveco Rosero First autobusus, kurie pakeis jau į penktą dešimtį įžengusius, visiškai nusidėvėjusius autobusus. Naujieji autobusai gali vežti iki 36 keleivių, yra saugesni, gerokai komfortiškesni, ekonomiškesni, mažiau taršūs ir pritaikyti žmonėms su negalia vežti.

Dar 2 didesnių, galinčių vežti iki 60 keleivių priemiesčio tipo autobusų pardavimo konkursą laimėjusi įmonė, pagal pasirašytą sutartį juos turėtų pristatyti iki sausio pabaigos.

Šiuos 4 autobusus UAB Telšių autobusų parkui pavyko nupirkti už kiek mažesnę nei buvo numatyta biudžete sumą, tad šiuo metu Bendrovė ieško galimybių įsigyti dar vieną – suslėgtomis gamtinėmis dujomis varomą autobusą, tokiu būdu dar šių metų pradžioje būtų atnaujinti 5 autobusai.

„Jausdama tvirtą akcininko – Telšių rajono savivaldybės paramą, palaikymą bei norą gerinti keleivių vežimo paslaugos kokybę, Bendrovė ties tuo neketina sustoti. Aktyviai domimės įvairiomis programomis, kvietimais bei galimybėmis investuoti į autobusų parko atnaujinimą pasinaudojant Europos Sąjungos parama, kuri iš esmės skiriama tik naujų, ekologiškų – elektra, vandeniliu ar SGD varomų transporto priemonių įsigijimui“, – mintimis apie tolimesnius planus dalijosi UAB Telšių autobusų parko direktorius Arūnas Tamošauskas.


šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Uab-telsiu-autobusu-parkas-atsinaujina--isigijo-4-autobusus


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN