Išvykos su dienos centro vaikais

News: Education , 2021-12-05 21:05
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Vaikų dienos centro darbuotojai organizavo 3 smagias išvykas su vaikais. 2021-11-03 vykome į pirmąją kelionę – Klaipėdą. Klaipėdoje aplankėme Lietuvos aukštąją jūreivystės mokyklą. Mus maloniai priėmė ten dirbantys žmonės, kurie papasakojo apie galimybes tapti jūrininkais ir viso jūrų transporto sektoriaus profesionalais, kurių paklausa darbo rinkoje nuolat didėja. Vaikus skatino rinktis labai paklausias studijas šioje mokykloje. Vėliau vaikai išbandė simuliacinį laivą. Vaikams buvo sudarytos ekstremalios sąlygos išvedant laivą pro Klaipėdos uosto vartus. Vaikams šis potyris labai patiko, tačiau vaikai yra vaikai, kaip be jų išdaigų - simuliacinį laivą vaikai bandė apversti, tačiau gaila - jiems nepavyko. Tą dieną kelionę tęsėme nuvykę prie Olando kepurės. Vaikai norėjo nusileisti skardžiu žemyn link jūros, pasirinkti gražių jūros nugludintų akmenukų, pastatyti akmenų bokštus bei pasidaryti asmenukių. Nors žvarbus vėjas kandžiojo mums į ausis, tačiau nuotaika buvo puiki. Po daugybės įspūdžių jūreivystės mokykloje ir prie jūros, sėdome į autobusiuką ir vykome namo.

2021-11-09 buvo suplanuota kita išvyka į pirmąjį ir vienintelį Batutų parką šiaurės Lietuvoje – Šiauliuose. Batutų parke vaikai išbandė visas galimas pramogas: kempinių baseinus, buomą bei laipiojimo sienelę, kautynių buomą, grindų bei sieninius batutus. Po linksmo pasišokinėjimo vykome į poilsiavietę, kurioje vaikams surengėme rudeninį pikniką.

2021-11-19 vykome pramogauti į kino teatrą „Forum Cinemas“ Šiauliuose žiūrėti animacinio filmuko „Nepataisomas Ronas“. Prieš filmuką vaikai galėjo nusipirkti spragėsių ar atsigerti. Vaikai buvo draugiški, vieni su kitais dalinosi spragėsiais, buvo geros nuotaikos. Po filmuko peržiūros vaikai Šiaulių prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ sutiko vaikščiojantį Meškiną, kuris vaikams padovanojo saldžių dovanėlių. Pasidarę bendrą nuotrauką su Meškinu, išvykome namo.

Džiaugiamės, kad išvykos su vaikais stiprina ir formuoja gražius mūsų tarpusavio santykius.


Vaikų dienos centro darbuotojai
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/isvykos-su-dienos-centro-vaikais/3707


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN