Kuršėnų Kalėdų eglės įžiebimo šventė

News: Life Style , 2017-12-05 17:39
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Gruodžio 1 d. Kuršėnuose įžiebta Kalėdų eglė. L. Ivinskio aikštėje, tapusioje Kalėdų Senelio kiemu, susirinko gausus būrys kuršėniškių.
Su artėjančiomis šventėmis sveikino LR Seimo pirmininko pirmoji pavaduotoja Rima Baškienė, svečias iš Prancūzijos, Port-sur-Saone miesto meras Jean-Pol-Mariot su sūnumi ir Šiaulių rajono meras Antanas Bezaras, kuris iškilmingai įžiebė Kalėdų eglę.
Šventėje koncertavo Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro kolektyvai: Pučiamųjų orkestras, Moterų vokalinis ansamblis „Melodija“, Liaudiškos muzikos kapela „Salduva“, Mišrūs chorai „Gija“, „Ventus“, „Melomanai“, šokti kvietė liaudiškų šokių studija „Diemedėlis“, šiuolaikinių šokių grupės „P.M“, „Čip čip“, „Jamp“, madų šou su augintiniais surengė „Cirko studija“, o vaikų ir jaunimo teatras „Ikaras“ suvaidino gaidelio ir šunelio peštynes, parodydami, kad jau baigiasi ugninio gaidžio metai ir artėja 2018-ieji – geltonojo Žemės šuns metai. Nuotaikingą koncertą dovanojo Donato Blankos ir Alvaido Bernoto duetas, o šventę vainikavo „Ugnies valdovų“ šou.
„Kalėdų Senelio kiemo“ lankytojai galėjo ne tik pasiklausyti šventinio koncerto, bet ir įsigyti Kalėdinių dovanėlių, skanumynų, apsilankyti Kalėdų Senelio namelyje.


Justina Rutkauskienė
Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN