Plun­gės kri­zių cen­tro gy­ven­to­jams dai­na­vo... Jaz­zu

News: Life Style , 2018-01-05 17:35
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Ket­vir­ta­die­nio, gruo­džio 28-osios, va­ka­rą Plun­gės kri­zių cen­tre ap­si­lan­kė ne­ei­li­nė vieš­nia – dai­ni­nin­kė Jus­tė Ar­laus­kai­tė, la­biau ži­no­ma Jaz­zu sce­ni­niu sla­py­var­džiu, kartu su plungiškiu, Pilietinių iniciatyvų centro direktoriumi Girvydu Duobliu. At­li­kė­ja čia ne tik gro­jo ir dainavo, bet ir ben­dra­vo su įstai­gos klien­tais bei dar­buo­to­jais, at­ve­žė do­va­nų, kar­tu val­gė pi­cą. Į šven­ti­nį va­ka­rą taip pat bu­vo at­vy­kęs me­ras Aud­rius Kli­šo­nis, jo pa­ta­rė­jas Gin­tau­tas Vait­ke­vi­čius ir ad­mi­nist­ra­ci­jos di­rek­to­rius Gin­ta­ras Ba­gu­žis.

Šių me­tų pa­bai­ga Plun­gės kri­zių cen­trui iš­ties bu­vo iš­skir­ti­nė – Jaz­zu vi­zi­tas su­jau­di­no tiek gy­ven­to­jus, tiek dar­buo­to­jus. Kaip sa­kė di­rek­to­rius Gin­ta­ras Ar­ma­lis, vos su­ži­no­jus apie pla­nuo­ja­mą dai­ni­nin­kės at­vy­ki­mą, te­ko suk­tis la­bai grei­tai – ir pia­ni­ną nu­si­pirk­ti, kad dai­ni­nin­kė tu­rė­tų kuo groti, ir šio mu­zi­kos in­stru­men­to de­rin­to­ją iš­si­kvies­ti, ir šiaip ap­si­tvar­ky­ti. Dar­buo­to­jams su­si­me­tus po ke­lio­li­ka eu­rų, nau­do­tą pia­ni­ną pa­vy­ko ne­bran­giai nu­si­pirk­ti iš vie­nos plun­giš­kių šei­mos, o ge­ra­no­riš­kas de­rin­to­jas at­vy­ko iš Klai­pė­dos ir už dar­bą pi­ni­gų ne­pra­šė.

G. Ar­ma­lis la­bai džiau­gė­si, kad šven­ti­niu lai­ko­tar­piu Jaz­zu pa­si­rin­ko ap­lan­ky­ti Plun­gės kri­zių cen­trą. Šis vi­zi­tas – pa­čios dai­ni­nin­kės ini­cia­ty­va, jos pa­si­rin­ki­mas pa­žįs­ta­miems pa­siū­lius ar re­ko­men­da­vus. Jaz­zu at­vy­ko su sa­vo drau­gu Donatu. Di­rek­to­rius ne­abe­jo­jo, jog gar­sios at­li­kė­jos parodytas dė­me­sys li­ki­mo nu­skriaus­tiems žmo­nėms pa­li­ko di­džiu­lį įspū­dį ir kiek­vie­nam su­tei­kė daug ge­rų emo­ci­jų bei mo­ty­va­ci­jos ką nors keis­ti, siek­ti, la­biau ka­bin­tis į gy­ve­ni­mą.

Šven­ti­nis va­ka­ras vy­ko edu­ka­ci­nė­se kri­zių cen­tro pa­tal­po­se, su­si­rin­ko apie pus­šim­tis žmo­nių. Pri­sė­du­si prie pia­ni­no, dai­ni­nin­kė gro­jo ir dai­na­vo, šil­tai ben­dra­vo su gy­ven­to­jais bei dar­buo­to­jais, o mo­te­rų kri­zių cen­tro sky­riu­je gy­ve­nan­čių ma­mų vai­kai su­lau­kė ir do­va­nų. Be­je, rū­bų bei skalbimo mil­te­lių at­li­kė­ja pa­li­ko ir ki­tiems įstai­gos gy­ven­to­jams.

Dai­ni­nin­kės ap­si­lan­ky­mu džiau­gė­si ir me­ras A. Kli­šo­nis, dė­ko­jo jai už pa­ro­dy­tą dė­me­sį pa­pras­tiems žmo­nėms, už nuo­šir­dų ben­dra­vi­mą. Sa­vi­val­dy­bės va­do­vas taip pat su dovanomis pa­svei­ki­no Plun­gės kri­zių cen­tro gy­ven­to­jus ir dar­buo­to­jus su šven­tė­mis.

Vė­liau Jaz­zu su sa­vo drau­gais už­sa­kė daug pi­cų, tad vi­si kar­tu dar ku­rį lai­ką vai­ši­no­si ir šne­ku­čia­vo­si.

At­si­dė­ko­da­mi už pa­ro­dy­tą iš­skir­ti­nį dė­me­sį, Plun­gės kri­zių cen­tro dar­buo­to­jai dai­ni­nin­kei įtei­kė pa­čių gy­ven­to­jų iš­aus­tų ki­li­mė­lių ir gė­lių puokš­tę.

Be­je, mi­nė­ta įstai­ga su sce­nos ir ek­ra­no žvaigž­dė­mis su­si­du­ria jau ne pir­mą kar­tą. Per­nai juos ap­lan­kė te­le­vi­zi­jos lai­dų ve­dė­jas, įvai­rių per­so­na­žų kū­rė­jas Ri­mas Ša­paus­kas, šie­met – ak­to­rius Gied­rius Sa­vic­kas, taip pat įstai­gos gy­ven­to­jai bu­vo nu­vy­kę į Pa­lan­gą, kur pa­bu­vo­jo In­gos Valinskienės kon­cer­te.

Plun­gės kri­zių cen­tre, ku­ria­me yra at­ski­ri sky­riai vy­rams ir mo­te­rims, šiuo me­tu gy­ven­to­jų ne­trūks­ta. Vy­rų sky­riu­je, pa­sak G. Ar­ma­lio, net ne­bė­ra vie­tų – vi­sos 26 lo­vos už­im­tos. Mo­te­rų sky­riu­je yra įsi­kū­ru­sios sep­ty­nios su lai­ki­nais gy­ve­ni­mo sun­ku­mais su­si­dū­ru­sios mo­te­rys ir pen­ki jų vaikai.



Plun­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN