Plungėje Žemės diena paminėta žvakių šviesoje

News: Life Style , 2018-03-27 21:19
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Š. m. kovo 24 d. Šiaulių regiono aplinkos apsaugos departamento Plungės rajono agentūros ir Plungės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai prisijungė prie Plungės jaunimo organizacijos NVO „Krantas“ surengtos akcijos Žemės dienai paminėti „Žemės valanda 60+“. Valandai buvo išjungtas Plungės miesto Senamiesčio aikštėje, kaip ir daugelyje pasaulio miestų, apšvietimas, o jaunimas iš trispalvių žvakučių sudėliojo didžiulį simbolinį 60-tuką, simbolizuojantį prašymą bent vienai valandai leisti Žemei pailsėti. Gausiai susirinkusius akcijos dalyvius sveikino Plungės rajono savivaldybės meras Audrius Klišonis, Šiaulių regiono aplinkos apsaugos departamento Plungės rajono agentūros vedėja Irena Latakaitė, mero patarėjas Gintautas Vaitkevičius.

Susirinkusius akcijos dalyvius Plungės skautai vaišino savo virta koše, o jaunimo organizacijos NVO „Krantas“ jaunimas sušildė karšta arbata. Vyko įvairūs žaidimai, dainos ir šokiai.





NVO „Krantas“ informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN