Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate sulaikyti du asmenys, įtariami vagystėmis

News: Law , 2019-08-14 10:20
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate sulaikyti du asmenys, įtariami vagystėmis, įvykdytomis nuo 2016 m. iki 2019 m. rugpjūčio mėnesio. Vagystės buvo vykdomos patekus į asmenų sodybas, kitas gyvenamas ar negyvenamas patalpas, į jas įsibraunant ar kitaip patenkant. Pareigūnai mano, kad vagystės buvo vykdomos ne tik Telšių, bet ir kituose rajonuose.
Atlikus kratas sulaikytų asmenų gyvenamosiose, ūkinėse ir pagalbinėse patalpose, buvo rasti įvairūs daiktai, įrankių komplektai, elektriniai prietaisai ir kiti ūkinės paskirties daiktai, kurie galimai yra vogti.

Siekiant, kad asmenys atsakytų už įvykdytas vagystes, svarbu nustatyti, ar pas juos rasti daiktai yra pagrobti. Todėl atpažinus savo daiktus, gyventojų prašome pranešti apie tai policijos pareigūnams, nepaisant to, kokios piniginės vertės yra daiktai. Atpažinusius savo daiktus gyventojus ar turinčius kitos reikšmingos informacijos prašome pranešti Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiajai tyrėjai Alinai Sauserei, tel. 8 700 61229, mob. tel. 8 602 80824, vyresniajam tyrėjui Viliui Sauseriui, tel. 8 700 61228, mob. Tel. 8 698 58391, Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojui, tel. Nr. 8 700 61200 arba atvykti į policijos komisariatą, adresu Žemaitės g. 34, Telšiai.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN