Kurtuvėnai kviečia į Tarptautinį teatrų festivalį – konkursą „Kartu“ (2019-07-20 ir 2019-07-21)

News: Events , 2019-07-15 22:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Šios liepos mėnesio 20 – 21 dienomis visus maloniai kviečiame į Tarptautinį teatrų festivalį – konkursą „Kartu“, kuris vyks Kurtuvėnuose. Ilgus metus vyksiantis festivalis – konkursas ir vėl stebins spektaklių gausa iš visos Lietuvos ir kaimyninių šalių. Taip pat galėsite klausytis Klaipėdos brass kvinteto ir solistės Beatos Ignatavičiūtės, Martyno Kavaliausko koncertų, žavėtis šventiniu fejerverku. Antrąją renginio dieną galėsite dalyvauti Ramūno Dagio ir Kazio Bimbos darbų parodos atidaryme bei mėgautis rytine kava su Gyčiu Padegimu, Dovydu Alčausku, Dainiumi Trumpiu, Ramūnu Dagiu, Kaziu Bimba ir Zenonu Gestautu. Vėliau Kurtuvėnų bažnyčioje bus aukojamos Šv. Apaštalo Jokūbo atlaidų Šv. Mišios, o po jų Kurtuvėnų dvaro ratinėje vėl bus rodomi spektakliai. Festivalio – konkurso, skirto Povilo Višinskio vardo prizui laimėti pabaigoje vyks rezultatų paskelbimas ir apdovanojimai.
Abi dienas dvaro teritorijoje vyks įvairios pramogos ir edukacinės veiklos vaikams ir suaugusiems, veiks tautodailininkų, amatininkų ir prekybininkų mugė. Kurtuvėnų svirno galerijoje galėsite išvysti amerikiečių fotografo ir etnologo Edvardo Sheriffo Curtiso fotografijų parodą „Šešėlių gaudytojas“.
Visi renginiai nemokami!

Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN