Darbą pradėjo Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Imantas Motiejūnas

News: Autonomy , 2019-06-03 19:24
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Šiandien, birželio 3 dieną, pirmadienį, darbą pradėjo naujasis Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Imantas Motiejūnas. Jį balsavimu išrinko ir patvirtino Telšių rajono savivaldybės taryba per gegužės 30 dieną vykusį tarybos posėdį.
I. Motiejūnas dvidešimt penkerius metus dirbo Lietuvos policijos sistemoje, keliolika metų užėmė vadovaujančias pareigas, vadovavo Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariatui.
Administracijoje veikia 15 skyrių, į sudėtį taip pat įeina 11 seniūnijų, tad direktoriaus pareigybei reikalingas ne tik įvairių sričių išmanymas, bet ir žmogiškoji patirtis, personalo valdymo įgūdžiai. I. Motiejūnas vadovaujamas pareigas užima nuo 2003 metų, yra įgijęs patirties ir savivaldybės administracijoje, tad jau nuo pirmosios dienos pradeda sklandų ir rezultatyvų darbą.
Direktorius I. Motiejūnas prioritetą nurodė teiksiantis komandiniam darbui kolektyve ir visuomenės poreikių tenkinimui.
Administracijos direktorius organizuoja Administracijos darbą, organizuoja Savivaldybės strateginio planavimo procesą, Tarybos nustatyta tvarka administruoja Savivaldybės biudžeto asignavimus, tiesiogiai ir asmeniškai atsako už įstatymų, Vyriausybės ir Tarybos sprendimų įgyvendinimą Savivaldybės teritorijoje jo kompetencijai priskirtais klausimais, atlieka kitas jo pareigybei numatytas funkcijas.

***
Gyventojai užsiregistruoti pas Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorių gali pateikę prašymą žodžiu, telefonu ar elektroniniu paštu Telšių rajono savivaldybės administracijos Teisės ir administravimo skyriaus vyr. specialistėms (Žemaitės g. 14, Telšiai, 101 kab.), tel./faks. (8 444) 547 61, (8 444) 22366, el. p. e.paslauga@telsiai.lt, e-paslauga@telsiai.lt, info.gyventojai@telsiai.lt





Teisės ir administravimo skyriaus vyr. specialistė Skaistė Sadonytė, tel. nr. 8 444 22365


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN