Kelmės rajone ieškoma iš namų išėjusi ir be žinios dingusi Angelė Meškienė

News: Law , 2019-05-15 17:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelmės rajono policijos komisariato pareigūnai nuo gegužės 14 d. vakaro vykdo Angelės Meškienės (gimusi 1939 m.) paiešką. Moteris iš namų, esančių Kelmės r., Kukečių k., išėjo gegužės 14 d., laikotarpiu nuo 16.30 iki 17.45 val. ir dingo be žinios. Paieškai vykdyti buvo pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi, tačiau kol kas paieška bevaisė.

Dingusi moteris yra apie 155 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, žilų trumpų plaukų, vilkėjo rudos spalvos striukę su baltos spalvos elementais šonuose, tamsios spalvos kelnes, buvo apsiavusi pilkos spalvos basutes. Dėl senyvo amžiaus, moteris sunkiai orientuojasi aplinkoje. Dingusią moterį galėjo pavežti automobiliu pravažiuojantys asmenys, galimai Šiaulių kryptimi.

Gyventojų, pastebėjusių be žinios dingusią moterį ar ją pavežusių iki tam tikros vietos, prašoma nedelsiant pranešti Telšių apskr. VPK Kelmės r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Tomui Grigalaičiui, tel. 8 600 50405, el. paštu: tomas.grigalaitis@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos centro telefonu 112. Bet kokia informacija yra labai svarbi!

Dėkojame už bendradarbiavimą!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN