Tarp jubiliejinio renginio laureačių – Akmenės krašto atstovė

News: Life Style , 2018-03-11 22:55
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Šiaulių apskrities televizija dešimtą kartą organizavo metų moters iš septynių regiono rajonų rinkimus ,,Moteris Saulė”. Nominantės paskelbtos iškilmingame renginyje kovo 8 - ąją, Tarptautinės moterų solidarumo dienos proga.

Renginyje, vykusiame Šiaulių koncertų salėje „Saulė, daugiausiai žiūrovų palaikymo ir simpatijų balsų pelnė akmeniškė Raimonda Mačiuvienė. Raimonda – Akmenės rajono sporto centro lengvosios atletikos trenerė, į iškiliausių regiono moterų rinkimus pasiūlyta už aktyvią visuomeninę veiklą, lengvosios atletikos skyriaus atgaivinimą, sveikatinimo populiarinimą, stovyklų organizavimą, darbą su vaikais, jaunimu ir šeimomis.

Akmenės krašto moterys į rinkimus „Moteris Saulė“ deleguojamos kasmet, tačiau viena iš prizininkių akmeniškė tapo pirmąsyk – tai R.Mačiuvienė.

„Moteris Saulė 2017” rinkimų tikslas - paskatinti ir išreikšti padėką Šiaulių apskrities moterims, kurios per praėjusius metus padarė daugiau nei joms priklausė pagal profesiją ar pareigas. Savo asmeniniu indėliu prisidėjo prie savo krašto garsinimo mokslo, kultūros, sporto, švietimo, socialinio vystymo bei kitose srityse, aktyvia visuomenine veikla ugdė pilietiškumą, gerumą, filantropiją.
Savivaldybės administracijos Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė

Autorės nuotraukose: Raimonda Mačiuvienė su vyru Mantu po renginio „Moteris Saulė“. Tai - tik nedidelė dalis akmeniškių, vykusių į Šiaulius palaikyti savo krašto atstovės. http://akmene.lt/go.php/lit/Tarp-jubiliejinio-renginio-laureaciu--akmenes-krasto-atstove


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN